Homemade Chocolate. Cakes. Bakes. Kuih Melayu. Sirih Junjung.Hantaran. CenderahatiCall me: Jamilah aka Kakcik Tel/sms : 019 431 6261
Email: alam.jamilah@gmail.com
Bayaran: Jamilah Rejab CIMB :0733 0007533527
Lokasi: Bandar Perda, Penang
Online Order: penghantaran melalui Poslaju dan CityLink ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura.




Thursday, December 13, 2012

Selling Crepe too

Salam,
lamanya menyepi, kan!
bukan tak ada aktiviti
tapi terlalu 
tak sempat nak update blog pun.
Sejak raya haji hari tu..mmg dah terjerumus dengan crepe ni.Alhamdulillah..amat memberansangkan sambutan orang ada crepe durian ni. Maka pembuatnya bertungkus lumuslah menerism dan menyediakan tempahan mengikut resepi masing-masing


 Inilah rupanya crepe durian yang di ambil 2 hari selepas pembuatannya..Menggiurkan tak?

Crepe ni memang sedap. Sila lah buat tempahan kerana ianya hanya "made to order" Kalau anda di sekitar Bnadar Perda. Senberagn Jya dan sekitarnya saya sedia menerima tempahan. Di tempat lain pun ramai yan gbuat crepe..cuma satu ingatan saya pada anda yang ingin merasa crepe. Andaikata nada ingin merasa keenakan sebenar crepe durian, sila lah cari pembuat crepe yang menggunakan resepi 5 jenis tepung dan krim ( bukan smata-mata whipping cream) InsyaAllah anda tidak akan kecewa dengan persembahan dan rasanya.

No comments:

Post a Comment