Homemade Chocolate. Cakes. Bakes. Kuih Melayu. Sirih Junjung.Hantaran. CenderahatiCall me: Jamilah aka Kakcik Tel/sms : 019 431 6261
Email: alam.jamilah@gmail.com
Bayaran: Jamilah Rejab CIMB :0733 0007533527
Lokasi: Bandar Perda, Penang
Online Order: penghantaran melalui Poslaju dan CityLink ke seluruh Malaysia, Brunei, Singapura.




Monday, May 4, 2009

Happy Birthday Daddy

36 pcs for Dad's Birthday...
ordered by Izan for her kid's daddy..a man of her love who loves chocolate very much, too!
Izan memilih coklat susu dengan filling strawberi dan mocha, juga coklat berkacang campuran badam dan hazelnut rangup. Izan juga suka coklat gelap pudina, menjadikan lima coklat berlainan rasa dalam satu kotak.
Riben hitam yang simple dan macho di hias sekuntum bunga kecil merah menyerlah warna.
Sepuluh biji muffin chip coklat dalam kotak berhias riben pelengkap rasa.


Nota:
36pcs coklat beraneka RM 40.00
10 biji muffin chip coklat dalam kotak beriben RM 10.00

4 comments:

  1. Assalamualaikum wbt..

    saya jatuh cinta tgk chocs kakcik. nice chocs and nice packaging. menarik! I do make my own chocs. skrg ni tgh fikir design hantaran chocs utk wedding saya nnt. hantaran chocs kakcik nampak cantik & elegan gitu.. ;)hehe..

    Salam Ukhwahfillah dari Nurul.. :-)

    ReplyDelete
  2. suka tengok lollichoc kat kanan tu.. idea black n red untuk daddy izan tu memang tall, dark, handsome..

    ReplyDelete
  3. Salam Nurul,
    kalau suka sila copy design kakcik jer..no problem..:)

    ReplyDelete
  4. Norchee, tks for dropping by...
    Jen=mput singgah lagi ya...

    ReplyDelete